HU

Foglalás és árkalkuláció
Főoldal / Lotus Retro / 2011 - VI. Lotus Retro

Egy hely Hévízen, ahol minden pillanat Rólam szól.

2011 - VI. Lotus Retro


Mint, ahogy azt már nagyon vártuk idén is megérkezett a tavasz, ami nem múlhatott el Lotus Retro nélkül. Az ébredező természet, a szabadban fürdőző emberek és a felélénkülő hévízi város is mind-mind azt sejtetik bizony, a várvavárt jóidő megérkezett. A távolból már hallani a veteránautók dübörgő hangját...most már biztosan közelednek, Ők, az elkövetkezendő 2 nap főszereplői. A szebbnél szebb autók egymás után érkeznek meg a szálloda bejáratához, ahol kedves személyzet és ismerős arcok fogadják őket. Vannak, akik rutinos résztvevőként és vannak, akik először mutatják meg féltett kincsüket Hévízen.

A szombati felvonulás sikere idén is várható volt. 2011-ben módosult útvonalon haladt és az éppen zajló hévízi rendezvénysorozatba is bekapcsolódott. A korzón több, mint 50 veterán autó vett részt és csatlakozott a szálloda parkjában várakozó több, mint 30 luxusautóhoz. Tesztevezetésben senki sem szenvedett hiányt a vasárnapi közönségnapon, hisz a felnőttek a Mercedes, BMW, Hyundai és Toyota modellekkel ismerkedhettek meg, míg a kicsik a pedálosautókkal szelhették a kanyarokat. A veteránautók mellett, nagy örömünkre a Nissan Z Club és a Lotus Club Austria is ellátogatott hozzánk, akik már igazi a színfoltjai a szépségversenynek.

A közönség “Best of Show” díját az 1968-as Ford Mustang Fastback ( a Tolvajtempó című filmből is jól ismert és legendás Eleanor) söpörte be.

Hírlevél


Csatlakozzon a Lotus Therme Hotel & Spa exkluzív klubjába, jusson hozzá az elsők között egyedi kedvezményeinkhez.