HU

Foglalás és árkalkuláció

Egy hely Hévízen, ahol minden pillanat Rólam szól.

Gyermekkel utazik?


Játék az egész világ

Szeretettel várjuk a kisgyermekes családokat is! Szállodánkban a legkisebb vendégeink számára az alábbi lehetőségeket kínáljuk:

  • Gyermekágy (rácsos gyermekágy és utazó - textil oldalú ágy)
  • Fürdető kád
  • Pelenkázó matrac
  • Gyermek fürdőköpeny (152-es méretben)
  • Etetőszék
  • Játszószoba
  • Gyermekprogramok (időszakos)
  • Játszótér

Gyermekkedvezény

0 - 4,99 korig: 100% kedvezmény
5 - 11,99 korig: 50% kedvezmény
Érvényes a szülőkkel egy szobában.

Gyermekek és a medencék

A pelenkát használó gyermekek csak úszó pelenka használata mellet mehetnek be a medencébe.

Gyermekek és a gyógyvíz

14 éven aluli gyermekeknek a gyógyvíz nem ajánlott!

Gyermekek és a szauna

18 év alatti gyermekek szülői felügyelet mellett sem tartózkodhatnak szaunarészlegen.

Programajánló kicsiknek Keszthelyen


Bob Fun Park Alsópáhok

A Balaton aktív szabadidő központja.

Egy fedett élménypark, ahol az időjárás nem szab határt a kalandoknak. A Bobo Fun Park több mint egy klimatizált játszóház, a környék legmenőbb találkozóhelye. Kihívásaival kizökkenti a tiniket az online világból, a felnőttekből előhozza a gyermeki énjüket. Bátorságpróba, szórakozás és randihelyszín. Fedezd fel!

Helikon Kastélymúzeum 

A barokk kastélyban berendezett kiállítások közül kiemelkedik a főúri életmódot és a Festetics család történetét bemutató rész, a könyvtár, a Windischgrätz trófeakiállítás, a díszfegyver-kiállítás és a hintómúzeum. A kastély különféle lakószobáit (kis szobák, kék szalon, sarokszoba, nagy szalon) a főúri élet korabeli tárgyaival rendezték be.

Modellvasút kiállítás

A Festetics Kastély melletti új múzeumépületben kapott helyet az a három részből álló modellvasút, amelynek 500 m2 is alig elég, és így Európa egyik legnagyobb terepasztala. A pályaudvarok piciben olyanok mint az eredetiek nagyban. Hegyek között, völgyek között, mintegy 1000 épület között, majdnem 2000 méter hosszú sínhálózaton zakatolnak az elmúlt 200 évben épített mozdonyok és vonatszerelvények miniatűr másai.

Vadászati kiállítás 

A Festetics család híres trófeagyűjtő hírében állt – a kastély nyugati folyosóját is trófeák, a biliárdtermet agancsok díszítették. A többi, mintegy ötszáz kiállított trófea között több világrekorder is található. Előző életükben a Kárpát medencében és Afrika, Amerika, Ázsia pusztáin, bércein vagy erdeiben legelésztek békésen, vagy vadásztak, mígnem Windischgrätz, Széchenyi Zsigmond vagy Kittenberger Kálmán éppen arra nem járt

Marcipán Múzeum 

A cukrászda mögött van a Marcipán Múzeum, amely egy állandó cukrászati kiállítás, ahol 50 m2-en 20 vitrinben mintegy 100 marcipánból készített díszmunka található, amelyek itt készültek, főként a cégtulajdonos, Simonfai Jenő, és felesége, Ágnes művei.

Csiga Parlament 

A Csiga Parlament egy óriásmakett, mely a Magyar Országházat formázza, és a világon egyedülállóan tengeri csigákból készült (kb. 4.5 millió darab 28 millió éves pannon-tengeri csigából).

Hírlevél


Csatlakozzon a Lotus Therme Hotel & Spa exkluzív klubjába, jusson hozzá az elsők között egyedi kedvezményeinkhez.