HU

Foglalás és árkalkuláció

Egy hely Hévízen, ahol minden pillanat Rólam szól.

Egészség


200 éves tradíció

Tapasztalja meg Ön is a világhírű hévízi gyógykúra kedvező hatásait! Mozgásszervi megbetegedések, reumatológiai és gyulladásos izületi bántalmak esetén egy 3 hetes hévízi kúra segít Önnek a hideg évszakokat a legkevesebb fájdalommal átvészelni. A forrásvíz gyógyerejét koncentráltan magában hordozó, az egész világon egyedülálló hévizi gyógyiszap és gyógyvíz fontos szerepet játszanak a gyógyításban, melyek hatását a fizioterápiás kezelések teszik teljessé.

Próbálja ki Ön is a hévízi gyógykúra különböző elemeit! Szakorvosaink előzetes konzultáció után egyénre szabott csomagot állítanak össze.

Kúra és wellness csomagok

Lotus Medical Team

Szívesen kipróbálná a világhírű hévízi gyógykezelést? Szakorvosaink az Önnek megfelelő, személyre szabott kezeléstervet szívesen összeállítják a szükséges vizsgálatok elvégzését követően.

Dr. Schwillinger Ferenc
Reumatológus és fizioterápiás szakorvos

Előzetes bejelentkezés a Spa recepción:

Telefon: +36 83 500 539

E-mail: spa@lotustherme.net

Üzenetküldés

Holt-tengeri sóbarlang - gyógyító só

A Lotus Therme sóbarlangjának falai és talaja 100%-ban jordániai, Holt-tengeri sóból épült fel. A barlang levegőjének páratartalma 45%-os, ionokkal telített ásványi anyagokban gazdag, így minden lélegzetvételünkkel természetes módon segít a gyógyulásban. A Holt-tengeri só különlegessége, hogy a sivatagi éghajlatnak és a páratartalomnak köszönhetően gazdag ásványi anyagokban és nyomelemekben.

Helyezkedjen el a pihenőszékekben és hagyja, hogy a fényterápia és a lágy zene segítségével az egész teste ellazuljon. A 45 perc olyan hatással van a szervezetre, mintha 3 teljes napig a Holt-tengernél pihent volna.

Foglalja le időpontját a Spa recepción! A helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre.

Időtartam: 45 perc

Ár: 7 000 Ft / fő

Privát foglalás 2 személy részére: 15.000 Ft / 2 fő

Sóbarlang időpontfoglalás

Krioszauna

A krioszauna 2–3 perc alatt felpörgeti az anyagcserét és serkenti az immunrendszert. A krioterápia további célja fájdalom, gyulladás, duzzanat, zúzódások, allergiák és cellulit mérséklése. Jó hatással van a mozgásra, növeli a teljesítményünket, jótékony hatással van az izomregenerációra, sebgyógyulásra is, emellett feszesíti a bőrt és segít a kalóriák égetésében.

1 alkalom: 17 900 Ft

Hírlevél


Csatlakozzon a Lotus Therme Hotel & Spa exkluzív klubjába, jusson hozzá az elsők között egyedi kedvezményeinkhez.