HU

Foglalás és árkalkuláció
Főoldal / Lotus Retro / 2016 - XI. Lotus Retro

Egy hely Hévízen, ahol minden pillanat Rólam szól.

2016 - XI. Lotus Retro


A 2016-os Lotus Retro igazán rendhagyóra sikerült, hiszen az elmúlt 10 alkalomra jellemző tavaszias idő nem épp a napos oldalát mutatta meg most nekünk.

Sokkal inkább egy szeszélyes, borús, szeles április volt jelen, de ennek ellenére is megtartottuk a rendezvényt.

A szombati nap csodás, napsütéses, kellemes idővel indult és a felvonulás kezdetéig az is maradt. Szép számmal érkeztek hozzánk a régi és új résztvevők. Nemzetközi porondon is színesedett a paletta, hiszen már nem csak a Lotus Club Austria érkezett a határon túlról, hanem szlovákiai résztvevőnk is akadt.

A felvonuláson több, mint 90 autó vett részt a helyi nézelődők örömére és elégedettségre. A kocsisor 1 km hosszan kígyózott át Hévízről Keszthelyre, ahol a Fő teret érintve, a Tófürdő előtt visszatért a szállodához.

A vasárnapi nap forgatókönyvét a szeles időjárás teljesen átírta, de az autókat a legbátrabb és legelszántabb rajongók megtekinthették a szálloda parkjában. A díjkiosztóra a Shali Mar bárban került sor, ahol a résztvevők átvehették jól megérdemelt díjaikat. A jó hangulatról és az időjárástól való függetlenségről mi sem tanúskodik jobban, hogy egy-egy résztvevőnk bizony fürdőköpenyben, épp a délutáni pihenését megszakítva vette át díját.

És, hogy milyen tanulsággal gazdagodtunk az idén? Ez a rendezvény attól tökéletes, hogy egy wellness szállodában mindig van B terv... :)

Hírlevél


Csatlakozzon a Lotus Therme Hotel & Spa exkluzív klubjába, jusson hozzá az elsők között egyedi kedvezményeinkhez.