HU

Foglalás és árkalkuláció

Egy hely Hévízen, ahol minden pillanat Rólam szól.

Lotus Privilege Card


A programról

Tartozzon a Lotus Therme Hotel & Spa***** exkluzív klubjába és élvezze megkülönböztetett figyelmünket, személyre szabott szolgáltatásainkat! Regisztrációját követően megismerheti törzsvendég programunk előnyeit, és különleges kedvezményekre tehet szert.

Amennyiben Ön legalább egy éjszakát eltöltött szállodánkban, következő tartózkodásakor igényelheti Lotus Privilege Card – törzsvendégkártyáját és gyűjteni kezdheti pontjait. Kártyáját a gyűjtött pontok vonatkozásában fizetőeszközként használhatja és beválthatja szállodai szolgáltatásokra, de akár tartózkodásának teljes összegét is fizetheti törzsvendégkártyájával.

Pontgyűjtés, pontbeváltás

Tartózkodása idegenforgalmi adó nélküli végösszegének 5%-át pontok formájában, névre szóló kártyáján jóváírjuk Önnek, melyet akár már következő tartózkodása alkalmával be is válthat. Pontbeváltásnál 1 pont = 1 Forint.

A pontokat nemcsak szállásra, hanem akár extra fogyasztásaira vagy igénybe vett SPA kezeléseire (amennyiben az a szálloda saját kezelése) is beválthatja.Kártyájára abban az esetben tud pontokat gyűjteni, ha foglalását közvetlenül a szálloda elérhetőségein (telefon, fax, email), személyesen vagy weboldalunkon kezdeményezte és harmadik fél (online közvetítőt, utazási irodát) a foglalásban nem vett részt.

Regisztrációs feltételek

A Lotus Privilege Card rendszerében kártyabirtokosok kizárólag 18. életévüket betöltött személyek lehetnek. A hiteles regisztrációhoz kérjük, nyilatkozzon arról, hogy Ön betöltötte 18. életévét és elfogadja a programra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeket. Hűségkártyáját következő szállodai tartózkodásakor veheti át.

Online regisztráció/kártyaigénylés

A regisztráció elküldésével jelentkezem a Lotus Privilege Card - törzsvendégkártya programba. Kijelentem, hogy a megadott adataim a valóságnak megfelelnek. Ezúton hozzájárulok adataim kezeléséhez és megengedem, hogy a Lotus Therme aktuális híreket/hírleveleket küldjön számomra e-mailben. Elfogadom a programra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeket.

Igénylő adatai
pl.: minta@minta.hu

Hírlevél


Csatlakozzon a Lotus Therme Hotel & Spa exkluzív klubjába, jusson hozzá az elsők között egyedi kedvezményeinkhez.
Kisfaludy pályázat