Reviews

Room
4.5
Team
4.9
Restaurant
4.9
Cleanness
4.9
Wellness
4.7
Ambience
4.8

Review of the Hotel
according to 1182 guests:

4.8

92% of our guests recommend this Hotel

Anonymous Guest Review:

2019.12.13.

Anonymous Guest Review

5

92% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Anonymous Guest Review:

2019.12.12.

A szokásosnál hidegebb volt az élményes medence, kint így élvezhetetlen volt.

Anonymous Guest Review

4.5

92% of our guests recommend this Hotel

Room
4
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
3
Ambience
5

Ricsi Wrote:

2019.12.12.

Szuper Hotel! Az ételek igazán minőségiek és változatosak......

Ricsi review

4.7

92% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
4
Wellness
4
Ambience
5

Anonymous Guest Review:

2019.12.11.

Anonymous Guest Review

5

92% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Gábor Wrote:

2019.12.11.

Minden kíváló!

Gábor review

5

92% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Anonymous Guest Review:

2019.12.11.

Minden kiváló a szállodában

Anonymous Guest Review

5

92% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Maya Wrote:

2019.12.10.

Kulturált, igényes környezet, végtelenül kedves, udvarias személyzet. Mindenekelőtt az étterem szolgáltatásait, minőségi választékát, figyelmességét emelném ki; csak dicséret illeti a személyzet minden tagját! Köszönjük!
Hotels answer:

Kedves Maya! Nagyon köszönjük a kedves szavakat! Nagy örömmel tölt el minket, hogy elégedett volt szolgáltatásainkkal és személyzetünk hozzáállásával! Bízunk benne, hogy újra ellátogat hozzánk. Szívélyes üdvözlettel: a Lotus Therme csapata

Maya review

5

92% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Zoli Wrote:

2019.12.10.

A medencében a víz hideg volt
Hotels answer:

Kedves Zoli! Köszönjük észrevételét! Medencéink hőfokát kollégáink naponta többször ellenőrzik, így sajnáljuk, hogy ez alakommal hidegebbnek találta a megszokottnál. A továbbiakban is igyekszünk a kiírt hőmérsékleteket maradéktalanul betartani. Üdvözlettel: a Lotus Therme csapata

Zoli review

4.5

92% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
2
Ambience
5

Dávid Wrote:

2019.12.09.

Nagyon szépen köszönjük ezt a szuper hétvégét! Legcsodálatosabb hotel volt számunkra idáig ahol jártunk! ❤️
Hotels answer:

Kedves Dávid! Nagyon köszönjük kedves bejegyzését! Nagyszerű, hogy ilyen jól érezte magát nálunk, reméljük még ellátogat hozzánk. Szívélyes üdvözlettel: a Lotus Therme csapata

Dávid review

5

92% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Anonymous Guest Review:

2019.12.09.

Nagyon elegáns környezet , kedves mindenre odafigyelő , udvarias, figyelmes mégsem tolakodó személyzet. mind a recepción mind az egész szállodában . Wellness részlegben a szaunafelöntésre kevesen férnek be, a belső élménymedencében az élménypadon kicsit gyenge a jaccuziban kicsit erős a vízsugár. A kinti medence nagyon hangulatos, a fények és a valódi gyertyák különleges hangulatot biztosítanak. Az étteremben kitűnő a választék és a minőség, nagyon udvarias figyelmes a kiszolgálás. a teremfőnök figyelmessége külön jól esett. Tetszett az élő zene és a kandalló nagyon hangulatos. Biztosan visszajövünk.
Hotels answer:

Kedves Vendégünk! Köszönjük szépen részletes visszajelzését! Nagyon örülünk, hogy szállodánk és személyzetünk elnyerte tetszésüket. Szeretettel várjuk vissza! A Lotus Therme csapata

Anonymous Guest Review

4.8

92% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
4
Ambience
5
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >