Reviews

Room
4.6
Team
4.9
Restaurant
4.9
Cleanness
4.9
Wellness
4.7
Ambience
4.8

Review of the Hotel
according to 1608 guests:

4.8

93% of our guests recommend this Hotel

Viktor Wrote:

2020.11.18.

Kiváló szálloda, kiváló vendéglátó csapat minden szinten, az étkezések kínálata és minősége minden várakozást felülmúl, a szobában a matrac világbajnok, kényelmes, nagy, megfelelő keménységű, wellness, szauna is minden igényt kielégít. Ha vmit hiányolni lehet, az csak az úszó medence. :-) Köszönök mindent
Hotels answer:

Kedves Viktor! Köszönjük szépen visszajelzését! Nagyon örülünk, hogy csapatunk, konyhánk és wellness szolgáltatásaink is elnyerték tetszését. Bízunk benne, hogy újra találkozunk! Szívélyes üdvözlettel: a Lotus Therme csapata

Viktor review

5

93% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Anonymous Guest Review:

2020.11.12.

Anonymous Guest Review

4.8

93% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
4
Ambience
5

VIL Wrote:

2020.11.09.

Szép környezetben kiváló személyzettel működő szálloda. Étterem színes minőségi választékkal rendelkezik. Programok választékosak. Szolgáltatásai széles körűek.
Hotels answer:

Kedves Vendégünk! Köszönjük szépen a kedves szavakat! Nagyon örülünk, hogy elégedett volt mindennel. Bízunk benne, hogy lehetőségünk lesz újra szállodánkban üdvözölni! Szívélyes üdvözlettel: a Lotus Therme csapata

VIL review

4.8

93% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
4
Ambience
5

Anonymous Guest Review:

2020.11.09.

Anonymous Guest Review

5

93% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Anonymous Guest Review:

2020.11.09.

Anonymous Guest Review

5

93% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Anonymous Guest Review:

2020.11.09.

Anonymous Guest Review

5

93% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Anonymous Guest Review:

2020.11.09.

Anonymous Guest Review

5

93% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Anonymous Guest Review:

2020.11.09.

Anonymous Guest Review

5

93% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Berni Wrote:

2020.11.06.

Két éjszakát töltöttünk a szállodában, egyszerűen csodás volt minden. A személyzet kedvessége, a szobák tisztasága, a wellnes részleg, tènyleg, minden tökèletes volt. A büfé reggeli és vacsora kínálata és minősége is fantasztikus volt. Még ebben a nehéz mostani helyzetben is maximális odaadást éreztünk , teljesen feltöltődve hagytuk el a szállodát, bízva abban, hogy még visszatèrünk. Köszönünk mindent!! Egy 20. házassági évfordulót ünneplő pár❤❤
Hotels answer:

Kedves Berni! Először is engedje meg, hogy gratuláljunk e jeles évfordulóhoz! Köszönjük visszajelzését és elismerő szavait, nagyon jól esik nekünk :-). Nagyszerű, hogy az itt töltött időben feltöltődtek és kipihenten utazhattak haza. Bízunk benne, hogy újra találkozunk! Üdvözlettel: a Lotus Therme csapata

Berni review

5

93% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Ladislaus Wrote:

2020.11.04.

Ötödször voltam, nagyon szeretek ott lenni.

Ladislaus review

5

93% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >