Reviews

Room
4.6
Team
4.9
Restaurant
4.9
Cleanness
4.9
Wellness
4.7
Ambience
4.8

Review of the Hotel
according to 1321 guests:

4.8

93% of our guests recommend this Hotel

Ildikó Wrote:

2020.03.20.

Nagyon kellemes szálloda. Mindennel elégedettek voltunk! A személyzet nagyon segítőkész, az ételek választéka hatalmas és nagyon finom. A wellness a kényeztetésről szól, amelyhez minden feltétel adott.
Hotels answer:

Kedves Ildikó! Köszönjük szépen a kedves értékelést! Nagyszerű, hogy jól érezték magukat nálunk. Bízunk benne, hogy hamarosan újra találkozunk! Üdvözlettel: a Lotus Therme csapata

Ildikó review

5

93% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Atek Wrote:

2020.03.18.

Atek review

4.7

93% of our guests recommend this Hotel

Room
4
Team
5
Restaurant
4
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Thomas Wrote:

2020.03.18.

Rendkívüli helyzetben is rendkívüli kiszolgálás!

Thomas review

5

93% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Anonymous Guest Review:

2020.03.18.

Törzsvendégként maximálisan elégedettek vagyunk a szállodával. Annak kifejezetten örülünk, hogy több mint 2 évtizede ismerősként tudunk találkozni a szálloda személyzetében dolgozó munkatársaikkal !
Hotels answer:

Kedves Vendégünk! Nagyon köszönjük hosszú évek óta tartó bizalmát felénk, melyet a jövőben is igyekszünk meghálálni! A mielőbbi viszontlátásra! A Lotus Therme csapata

Anonymous Guest Review

5

93% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Thomas Wrote:

2020.03.17.

Ebben a nehéz időben is maximális figyelem, kiszolgálás, színvonal!

Thomas review

5

93% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Kriszti Wrote:

2020.03.17.

Tökéletes volt minden. Valós az 5 csillag, mely nem csak a hotel érdeme, hanem az összes alkalmazott is megérdemli!
Hotels answer:

Kedves Kriszti! Nagyon szépen köszönjük a dicséretet, személyzetünk nevében is! Örülünk, hogy jól sikerült az itt töltött pihenése. A Lotus Therme csapata

Kriszti review

5

93% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Ancsa Wrote:

2020.03.17.

Fantasztikus hely! Kivàló ételek ès nagyon kedves a személyzet! A wellness is rendben volt! A masszàzs pedig profi! Viztosan szeretnènk visszamenni!
Hotels answer:

Kedves Ancsa! Nagyon köszönjük kedves értékelését. Örömünkre szolgál, ha újra ellátogat hozzánk, szeretettel várjuk! A Lotus Therme csapata

Ancsa review

4.8

93% of our guests recommend this Hotel

Room
4
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Ákos Wrote:

2020.03.15.

Ákos review

4.8

93% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
4
Ambience
5

Andrea Wrote:

2020.03.14.

Andrea review

5

93% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Andrea Wrote:

2020.03.14.

Andrea review

5

93% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >