Reviews

Room
4.5
Team
4.9
Restaurant
4.8
Cleanness
4.9
Wellness
4.7
Ambience
4.8

Review of the Hotel
according to 941 guests:

4.8

91% of our guests recommend this Hotel

Anonymous Guest Review:

2019.02.14.

Már korábban is töltöttünk hétvégét, sőt szilveszteri pihenést is a Lotus Thermében. Mindig nagyon jól éreztük magunkat! Nem csak mi, hanem több barátunk is ellátogatott a szállodába. Nem ok nélkül kapott a szálloda 5 csillagot!
Hotels answer:

Kedves Vendégünk! Köszönjük az elismerést és hűségét! Nagy öröm számunkra, hogy szívesen visszatérnek hozzánk és barátaiknak is továbbajánlottak minket. Szeretettel várjuk Mindannyiukat egy másik alkalommal is! Szívélyes üdvözlettel: a Lotus Therme csapata

Anonymous Guest Review

5

91% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Gyurci Wrote:

2019.02.12.

Gyurci review

4.7

91% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
4
Wellness
4
Ambience
5

Anonymous Guest Review:

2019.02.11.

Anonymous Guest Review

4.8

91% of our guests recommend this Hotel

Room
4
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Anonymous Guest Review:

2019.02.11.

Anonymous Guest Review

4.8

91% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
4
Wellness
5
Ambience
5

Ágnes Wrote:

2019.02.10.

Alapvetően nagyon tetszett, hiányzik az uszoda és a szobák felújításra szorulnak. Nagyon tetszettek a sportprogramok /softball óra, gerinctorna, pilátes stb./ az élőzene/egyszer cigányzene szuper volt.A szauna felöntések nagyon jók voltak, csak sokkal változatosabban, többféle kellene. A személyzet nagyon kedves. Az étkezések változatosak és finomak, talán még egy kicsit a desszertek minőségén lehetne javítani.Lásd meleg desszertek esetén.Még egy dolog: irreálisan drágák a különböző kezelések, masszázsok árai.
Hotels answer:

Kedves Ágnes! Köszönjük értékelését és javaslatait! Örömünkre szolgál, hogy alapvetően jól érezték magukat szállodánkban és személyzetünk kedvessége is széppé tettet az itt töltött napokat! Bízunk benne, hogy újra találkozunk! Üdvözlettel: a Lotus Therme csapata

Ágnes review

4.5

91% of our guests recommend this Hotel

Room
3
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
4
Ambience
5

György Wrote:

2019.02.07.

György review

4.8

91% of our guests recommend this Hotel

Room
4
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Anonymous Guest Review:

2019.02.06.

Szoba: felújításra szorul. Ajtó kell a szekrényekre! Fürdőszoba nem 5*

Anonymous Guest Review

4.3

91% of our guests recommend this Hotel

Room
3
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
3

Male10 Wrote:

2019.02.04.

Nagyon szép és kellemes hétvégét töltöttünk el. A személyzet minden tagja kedves volt. Úgy éreztük, hogy szolgáltatnak a pénzünkért. Az éjszakai fürdőzés és a medencénék pezsgőzés külön tetszett. Egyetlen egy probléma volt, ami inkább észrevétel, a gyógymedence kicsi és mindig tele volt.
Hotels answer:

Kedves Male10! Köszönjük visszajelzését, örömmel olvastuk! Továbbra is az Önök kényelméért dolgozunk és bízunk benne, hogy ismét meglátogatnak miket! Üdvözlettel: a Lotus Therme csapata

Male10 review

4.8

91% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
4
Ambience
5

Zoltán Wrote:

2019.02.02.

Nagyon elégedettek vagyunk.

Zoltán review

5

91% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Anonymous Guest Review:

2019.02.02.

Anonymous Guest Review

5

91% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >