Beauty

Beauty and care
Facial treatments by Germaine de Capuccini
Facial treatments by Christian Breton
Beauty packs & body treatments for ladies
For men only
Additional beauty treatments
Ultratone treatments

#


Szépségszalonunkban L'Oréal fodrászat, Germaine de Capuccini arc-és testkezelések sora várja a pihenni és szépülni vágyó hölgyeket és urakat.


Kreativitás, innováció és partnerkapcsolat - három kulcsfontosságú ok, melyek miatt a világ legelismertebb fodrászai a L'Oréal Professionnel-t választják. A L'Oréal Professionnel-nél hisznek abban, hogy minden nő más igényekkel rendelkezik, minden nő egy külön személyiség. Ezért filozófiájukat is így fogalmazták meg: mindenki más - mindenki egyéniség.


Ismerje meg a spanyol Germaine de Capuccini luxuskozmetikai- és Spa termékeket. A Germaine de Capuccini már közel 50 éve folyamatosan kutatja annak lehetőségét, miként lehet hatékony és forradalmian új szépítő, testápoló, valamint a sminkeléshez nélkülözhetetlen termékeket megkomponálni. Az így megalkotott kellemes textúrájú, diszkrét illatú termékek használatához megfelelő szépítő és a jó közérzetet biztosító kezelési meneteket állítottak össze. Már a kutatás, majd az ezt követő fejlesztés és a termékek előállítása közben is folyamatosan környezetkímélő eljárásokat alkalmaznak. Fedezze fel a Germaine de Capuccini luxus termékeit és kiváló hatásfokú professziánlis kezeléseit, amelyeket napjainkban már a világ több mint 60 országában megtalál. Kollégáink szakértelme és a személyre szabott kezelési módszer garancia az Ön megszépüléséhez, lelki egyensúlyának helyreállításához.