Egészség

200 éves tradíció


Tapasztalja meg Ön is a világhírű hévízi gyógykúra kedvező hatásait! Mozgásszervi megbetegedések, reumatológiai és gyulladásos izületi bántalmak esetén egy 3 hetes hévízi kúra segít Önnek a hideg évszakokat a legkevesebb fájdalommal átvészelni. A forrásvíz gyógyerejét koncentráltan magában hordozó, az egész világon egyedülálló hévizi gyógyiszap és gyógyvíz fontos szerepet játszanak a gyógyításban, melyek hatását a fizioterápiás kezelések teszik teljessé.


Próbálja ki Ön is a hévízi gyógykúra különböző elemeit! Szakorvosaink előzetes konzultáció után egyénre szabott csomagot állítanak össze.


Kúra és wellness csomagok

Lotus Medical Team


Szívesen kipróbálná a világhírű hévízi gyógykezelést? Szakorvosaink az Önnek megfelelő, személyre szabott kezeléstervet szívesen összeállítják a szükséges vizsgálatok elvégzését követően.


Dr. Schwillinger Ferenc

Reumatológus és fizioterápiás szakorvos


Dr. Németh Ferenc

Reumatológus és fizioterápiás szakorvos


Előzetes bejelentkezés a Spa recepción:

+36 83 500 539; spa@lotustherme.net


Holt-tengeri sóbarlang - gyógyító só


A Lotus Therme sóbarlangjának falai és talaja 100%-ban jordániai, Holt-tengeri sóból épült fel. A barlang levegőjének páratartalma 45%-os, ionokkal telített ásványi anyagokban gazdag, így minden lélegzetvételünkkel természetes módon segít a gyógyulásban. A Holt-tengeri só különlegessége, hogy a sivatagi éghajlatnak és a páratartalomnak köszönhetően gazdag ásványi anyagokban és nyomelemekben.


Helyezkedjen el a pihenőszékekben és hagyja, hogy a fényterápia és a lágy zene segítségével az egész teste ellazuljon. A 45 perc olyan hatással van a szervezetre, mintha 3 teljes napig a Holt-tengernél pihent volna.


Foglalja le időpontját a Spa recepción! A helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre.


Időtartam: 45 perc

Ár: 3.000,— Ft / fő

Sóbarlang időpontfoglalás