Reviews

Room
4.5
Team
4.9
Restaurant
4.9
Cleanness
4.9
Wellness
4.7
Ambience
4.8

Review of the Hotel
according to 1080 guests:

4.8

92% of our guests recommend this Hotel

Dorottya Wrote:

2019.05.18.

Dorottya review

4.8

92% of our guests recommend this Hotel

Room
4
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Dorottya Wrote:

2019.05.18.

Dorottya review

4.8

92% of our guests recommend this Hotel

Room
4
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Anonymous Guest Review:

2019.05.06.

Imádtam önöknél lenni Kifogástalan gyönyörű hely Külön köszönet Konter Istvánnak az Isteni koktélért

Anonymous Guest Review

5

92% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Anonymous Guest Review:

2019.05.06.

Kedves Lotus Imádtam önöknél lenni, kifogástalan gyönyörű hely Külön köszönet Konter Istvánnak az Isteni koktélért Hamarosan újra megyünk
Hotels answer:

Kedves Vendégünk! Köszönjük értékelését! Az elismerő szavakat tolmácsoljuk kollégáink és István irányába. Örülünk, hogy hamarosan ismét találkozunk! Szívélyes üdvözlettel: a Lotus Therme csapata

Anonymous Guest Review

5

92% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Anonymous Guest Review:

2019.05.05.

Anonymous Guest Review

4.5

92% of our guests recommend this Hotel

Room
4
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
4
Wellness
4
Ambience
5

Anonymous Guest Review:

2019.05.01.

A legjobb szálloda Magyarországon. A vacsora ételei fantasztikusak!!!
Hotels answer:

Kedves Vendégünk! Köszönjük szépen visszajelzését és a dicséretet! Nagy örömmel tölt el minket, hogy ennyire elégedettek voltak. Bízunk benne, hogy hamarosan újra ellátogatnak hozzánk. Üdvözlettel: a Lotus Therme csapata

Anonymous Guest Review

4.8

92% of our guests recommend this Hotel

Room
4
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Олег Wrote:

2019.04.30.

Мнение мое возможно субъективно тк сравнивал невольно с другим отелем Хевиза подобного уровня, но!!! 1. Очень слабенький блок лечения, маленький термальный бассейн, отсутствует зона подводного массажа различных частей тела. 2. Отсутствует подводная вытяжка 3. Отсутствует бассейн для плавания. Именно для занятий по плаванию для зарядки или дневных занятий. 4. Ну и добил персонал: я приехал в день, с которого был забронирован номер, заселился, сообщил, что жена заедет на 2 дня позже, сотрудник все услышал, переспросил. Но когда при выселении попросил учесть это в расчёте мне сказали, что я должен был сообщить заранее, при заезде. Как ещё? Письменно?На мои комментарии реакция ноль!

Олег review

3.8

92% of our guests recommend this Hotel

Room
4
Team
3
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
2
Ambience
4

Anonymous Guest Review:

2019.04.29.

kevés magyar tv csatorna

Anonymous Guest Review

4.3

92% of our guests recommend this Hotel

Room
4
Team
5
Restaurant
3
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
4

Anonymous Guest Review:

2019.04.29.

Céges rendezvény keretein belül voltunk a szálloda vendégei. A szálloda értékelése a "vendég oldalról" jeles. A csillagot az ötös fölé pedig a rendezvény szervezésében való közreműködésük adja. Rendkívül rugalmas, segítőkész csapat! Külön köszönet érte!
Hotels answer:

Kedves Vendégünk! Köszönjük szépen pozitív visszajelzését! Örülünk, hogy megtiszteltek bizalmukkal és reméljük, hogy hamarosan újra találkozunk. Üdvözlettel: a Lotus Therme csapata

Anonymous Guest Review

5

92% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Anonymous Guest Review:

2019.04.28.

Anonymous Guest Review

5

92% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5
< 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >