Reviews

Room
4.5
Team
4.9
Restaurant
4.9
Cleanness
4.9
Wellness
4.7
Ambience
4.8

Review of the Hotel
according to 1080 guests:

4.8

92% of our guests recommend this Hotel

Anonymous Guest Review:

2019.08.08.

Az étterem vezetése , személyzete kíváló változatlanul,de a tisztaság,medencében való fegyelem ellenőrzése sokat romlott.

Anonymous Guest Review

2.7

92% of our guests recommend this Hotel

Room
2
Team
2
Restaurant
5
Cleanness
2
Wellness
2
Ambience
3

Tuxika Wrote:

2019.08.08.

Tuxika review

5

92% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Anonymous Guest Review:

2019.08.06.

Anonymous Guest Review

4.2

92% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
4
Restaurant
5
Cleanness
3
Wellness
4
Ambience
4

Tünde Wrote:

2019.08.06.

Többször jártunk már Önöknél az elmúlt években. Mindig megelégedve távoztunk. Gratulálunk a csapatmunkához!
Hotels answer:

Kedves Tünde! Köszönjük visszajelzését és az elismerő szavakat! Szeretettel várjuk Önöket a következő alkalommal is. A Lotus Therme csapata

Tünde review

5

92% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Anonymous Guest Review:

2019.08.05.

Másodszor voltunk unokákkal a Szállodában. A személyzet külön nagy figyelmet fordított arra, hogy a gyerekeink jól érezzék magukat. Igyekeztek finom ételekkel, üdítőkkel elkápráztatni őket. Nagyon jól sikerült mini diszkóban volt részük. Figyelmességüket ez úton is megköszönjük. Ahogy lehetőségünk lesz, igénybe vesszük szolgáltatásaikat.
Hotels answer:

Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy újra minket választottak! Nagyszerű, hogy az unokákat is sikerült elkápráztatni. Szeretettel visszavárjuk önöket! Üdvözlettel: a Lotus Therme csapata

Anonymous Guest Review

4.8

92% of our guests recommend this Hotel

Room
4
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Anonymous Guest Review:

2019.08.04.

Wifi jel a szobában és étteremben nagyon gyenge vagy abszolút nincs.

Anonymous Guest Review

5

92% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Zita Wrote:

2019.08.04.

Zita review

4.8

92% of our guests recommend this Hotel

Room
4
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Éva Wrote:

2019.08.04.

Mindennel maximálisan elégedettek voltunk. Keves, figyelmes, segítőkesz személyzet, tisztaság , az étteremben változatos, finom ételek.Gratulálok. Még visszamegyünk.
Hotels answer:

Kedves Éva! Köszönjük visszajelzését és a dicsérő szavakat! Nagyon örülünk, hogy személyzetünk és szolgáltatásaink elnyerték tetszésüket. Bízunk benne, hogy hamarosan ismét ellátogatnak hozzánk! Visszavárja:a Lotus Therme csapata

Éva review

5

92% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Anonymous Guest Review:

2019.08.02.

Nagyon szép helyen van,mosolygós a személyzet!Finomak az ételek!

Anonymous Guest Review

5

92% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Erdei Csaba Wrote:

2019.08.02.

Erdei Csaba review

5

92% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >