Reviews

Room
4.5
Team
4.9
Restaurant
4.9
Cleanness
4.9
Wellness
4.7
Ambience
4.8

Review of the Hotel
according to 1080 guests:

4.8

92% of our guests recommend this Hotel

Melcsi Wrote:

2019.02.26.

Üdvözletem! Nagyon szeretjük a szállodát, szép és a wellness rész is kellőképp nagy. A szálloda berendezése hangulatos, a személyzet nagyon kedves és segítőkész. A reggeli kínálata nagyon jó, bőséges és széles választékú. A vacsora azonban már nem olyan, mint régen, sem a választékot sem az ízvilágot tekintve. Ezen mindenképp változtatni kellene!
Hotels answer:

Kedves Melcsi! Örömmel tölt el minket, hogy elégedettek szállodánk szolgáltatásaival és rendszeresen visszatérnek hozzánk! Emellett nagyon sajnáljuk, hogy a vacsora kínálata, ízvilága ez alakalommal nem nyerte el tetszését. Mindemellett vendégeinktől sok pozitív visszajelzés és megerősítést kapunk a vacsora kínálatával, minőségével kapcsolatosan. Bízunk benne, hogy a következő alkalommal Önt is meggyőzhetjük erről. Üdvözlettel: a Lotus Therme csapata

Melcsi review

4

92% of our guests recommend this Hotel

Room
4
Team
5
Restaurant
3
Cleanness
5
Wellness
3
Ambience
4

József Wrote:

2019.02.25.

József review

4.8

92% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
4
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Anonymous Guest Review:

2019.02.25.

Anonymous Guest Review

5

92% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Alexandra Wrote:

2019.02.25.

Alexandra review

4.5

92% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
4
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
4
Ambience
4

Anasztázia Wrote:

2019.02.25.

A TV csatorna váltása ,bekapcsolása nagyon lassú és " nehészkes "lett. A magyar csatorna szám csökkent az előző évekhez képest.

Anasztázia review

4.8

92% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
4
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

vidosv Wrote:

2019.02.18.

Minden nagyon szuper volt. Figyelmes, segítőkész személyzet. Széles választék reggelinél és vacsoránál. Tudom nem a gyermekes családokra specializálódott a hotel ezér a vacsoránál nem volt gyermekek részére tipikus ételek pl: spagetti, rántotthús stb. Ettől függetlenül bármikor szívesen visszatérnénk.
Hotels answer:

Kedves Vidosv, Nagyon köszönjük a dicsérő szavakat, melyeket továbbítunk kollégáinknak! Forduljon bizalommal a jövőben az éttermi kollégák felé, az esetleges étel kívánságokkal kapcsolatosan, örömmel segítünk! Bízunk benne, hogy erről hamarosan személyesen is meggyőződnek. Visszavárjuk! A Lotus Therme csapata

vidosv review

4.3

92% of our guests recommend this Hotel

Room
4
Team
5
Restaurant
4
Cleanness
4
Wellness
4
Ambience
5

László Wrote:

2019.02.18.

Kiváló mindeki, és minden.

László review

5

92% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Marcsi Wrote:

2019.02.18.

Magasszinvonalú vendéglátás! A szállodára ráférne egy kis ráncfelvarrás, de ez nem von le az egyéb erősségeiből.
Hotels answer:

Kedves Marcsi! Köszönjük elismerését! Örülünk, hogy jól érezte magát nálunk és bízunk benne, hogy ismét találkozunk! Üdvözli: a Lotus Therme csapata

Marcsi review

4.5

92% of our guests recommend this Hotel

Room
3
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
4

Anna Wrote:

2019.02.18.

Minden remek volt! Visszatérő vendégek vagyunk, nagyon szeretjük a szállodát és annak magas színvonalú szolgáltatásait. A legkritikusabb szemmel sem tudnék kifogásolni semmit sem... kivéve a reggelihez fölszolgált kávét. Az nem ízlett. :(
Hotels answer:

Kedves Anna! Köszönjük értékelést, melyet nagyra értékelünk! Észrevételét továbbítjuk az illetékes felé, hiszen folyamatosan törekszünk a megújulásra és a minőség fejlesztésére. Szeretettel visszavárjuk! A Lotus Therme csapata

Anna review

5

92% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Anonymous Guest Review:

2019.02.14.

Már korábban is töltöttünk hétvégét, sőt szilveszteri pihenést is a Lotus Thermében. Mindig nagyon jól éreztük magunkat! Nem csak mi, hanem több barátunk is ellátogatott a szállodába. Nem ok nélkül kapott a szálloda 5 csillagot!
Hotels answer:

Kedves Vendégünk! Köszönjük az elismerést és hűségét! Nagy öröm számunkra, hogy szívesen visszatérnek hozzánk és barátaiknak is továbbajánlottak minket. Szeretettel várjuk Mindannyiukat egy másik alkalommal is! Szívélyes üdvözlettel: a Lotus Therme csapata

Anonymous Guest Review

5

92% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5