Reviews

Room
4.5
Team
4.9
Restaurant
4.9
Cleanness
4.9
Wellness
4.7
Ambience
4.8

Review of the Hotel
according to 1080 guests:

4.8

92% of our guests recommend this Hotel

Anonymous Guest Review:

2019.04.15.

Nagyon jól éreztük magunkat ,melyeket a pontokkal is kifejezésre jutattam

Anonymous Guest Review

4.8

92% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
4
Ambience
5

Anonymous Guest Review:

2019.04.14.

Anonymous Guest Review

5

92% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Anonymous Guest Review:

2019.04.08.

Anonymous Guest Review

5

92% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Anonymous Guest Review:

2019.04.02.

Egyszerűn tökéletes. Köszönjük.

Anonymous Guest Review

4.8

92% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
4
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Anonymous Guest Review:

2019.03.31.

A szállodával alapvetően elégedett voltam. A legkevésbé a szoba színvonala tetszett. Azt, hogy egy ilyen jellegű szállodában nincs fürdőruha szárítására alkalmas radiátor a szobában, érthetetlen számomra. A pincérek munkája kifogástalan volt.
Hotels answer:

Kedves Vendégünk! Köszönjük értékelését! Örömmel olvastuk, hogy alapvetően elégedett volt szolgáltatásainkkal és személyzetünk hozzáállásával! Megjegyzését továbbítjuk vezetőségünk irányába. Bízunk benne, hogy ismét ellátogat hozzánk. Üdvözlettel:A Lotus Therme csapta

Anonymous Guest Review

4.2

92% of our guests recommend this Hotel

Room
3
Team
4
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
4
Ambience
4

Anonymous Guest Review:

2019.03.30.

Anonymous Guest Review

4.8

92% of our guests recommend this Hotel

Room
4
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Gyöngyi Wrote:

2019.03.30.

Nagyon jól éreztük ismét magunkat

Gyöngyi review

5

92% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Zsuzsi&Tomi Wrote:

2019.03.30.

13 éve vagyunk visszatérő Vendégek, ez már önmagáért beszél:). A szállodára ráférne egy kis "lifting", és a vacsora is lehetne ízesebb, de a személyzet kedvessége-figyelmessége profizmusa, a hely atmoszférája, és Németh Marietta profizmusa és kedvessége, az ami miatt évek óta még ,mindig a Lotus Therme a kedvenc belföldi szállodánk.
Hotels answer:

Kedves Zsuzsi & Tomi! Köszönjük értékelésüket és hűségüket! A jövőben is igyekszünk a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat biztosítani kedves vendégeink részére. A dicsérő szavakat örömmel továbbítjuk a kollégák felé. A mielőbbi viszontlátásra! A Lotus Therme csapata

Zsuzsi&Tomi review

4.7

92% of our guests recommend this Hotel

Room
4
Team
5
Restaurant
4
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

ferenc Wrote:

2019.03.26.

Nagyon jo !

ferenc review

5

92% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Róbert Wrote:

2019.03.25.

Nagyon jól éreztük magunkat a feleségemmel, meghitt, nyugodt és csendes szálloda. A személyzet nagyon odafigyelő volt. Törődtek velünk.
Hotels answer:

Kedves Róbert! Nagyon köszönjük kedves szavait! Bízunk benne, hogy még találkozhatunk Önökkel! Üdvözlettel: a Lotus Therme csapata

Róbert review

5

92% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5