HU

Foglalás és árkalkuláció

Egészségügyi és biztonsági intézkedések


Kedves Vendégeink!

Ahhoz, hogy a vendégek pihenése és a dolgozók munkája is biztonságos legyen, fontos, hogy Önök is partnerek legyenek a szükséges rendszabályok betartásában, amit ezúton előre is köszönünk!

A higiénia természetesen már a járvány előtt is kiemelt fontosságú volt a szállodában. Csak egy példa: mi már 2013-ban bevezettük és azóta folyamatosan biztosítjuk a személyzet és a vendégek számára is elérhető szenzoros kézfertőtlenítő adagolókat, méghozzá a legmagasabb minőségű amerikai gyártmányú Purell Advanced géllel. Ez a gél sok szempontból felülmúlja a piacon sokan mások által alkalmazott olcsóbb társait. Mivel az egészségügyi szektorban történő felhasználásra fejlesztették ki, ezért a legmagasabb, sebészeti követelményeknek is eleget tesz.A baktericid, virucid, tuberkulocid és fungicid, specifikus csíraölő hatás mellett bőrbarát adalékokkal van ellátva, így számos használat után sem szárítja a bőrt. Tesztek igazolják, hogy a bőr hidratáltabbá válik a folyamatos használat alatt. Önnek számos helyen lesz lehetősége, hogy használja!

Dolgozóinkat üzemorvosunk rendszeresen és dokumentáltan vizsgálja, rendszeres szűrővizsgálatokon vesznek részt. A szálloda fő területein, mint a vendéglátás, közterületek és wellness, egy-egy dolgozónknak csak az lesz a napi feladata, hogy mindent, amit több ember is megérinthet, protokoll és terv szerint folyamatosan fertőtlenítsen. A fertőtlenítésekre a hagyományos szerek mellett UV-C fényt és ózont is használunk.
A továbbiakban ismertetjük az egészségügyi biztonságot növelő intézkedéseket a szálloda egyes részlegeire bontva.

Recepció: Érkezés előtt lehetőleg töltsék ki a virtuális bejelentőlapunkat, így az általunk már előre kinyomtatott okmányt elég az erre a célra fertőtlenített tollal aláírni. A védőtávolságok betartását piktogramok segítik. A kulcskártyákat fertőtlenítve adjuk át, távozáskor kérjük azokat a recepciós pulton elhelyezett tartóba egyszerűen bedobni. Bankkártya termináljainkat folyamatosan fertőtlenítjük.Kérjük, csak üres liftbe szálljanak be, valamint a fülkében egyidejűleg csak az amúgy is egymással érkezők tartózkodjanak. Javasolt a lépcsők használata, ami egyébként is sportosabb!

Vendégszobák: Az A-tól Z-ig vendégtájékoztató digitális formában az intelligens hotelTV rendszerünkön keresztül érhető el, vagy külön kérésre nyomtatott formában is. A komplett ágyneműt minden harmadik éjszaka után cseréljük, térítés ellenében naponta is. Minden szállodai textíliánkat a Salesianer Miettex osztrák anyavállalatának professzionális magyarországi mosodájában tisztíttatunk. A mosoda a berlini Robert Koch intézet által minősített és rendszeresen ellenőrzött kemotermikus, garantáltan vírus- és baktériummentesítő mosási eljárásával dolgozik.

Wellness és beauty részleg: medencéink folyamatos ellenőrzés és rendszeres laboratóriumi vizsgálatok elvégzése mellett üzemelnek. Valamennyi medencénk automatizált vegyszeradagolással rendelkezik, rendszeresen ellenőrzött, kórokozómentes vizet tartalmaz. A medencetér légterét a 2018-ban üzembe helyezett német Wolf szellőzőgép biztosítja, a legkorszerűbb szűrési és légkezelési technikával. Az ingyenes sportprogramok nagy részét szabad ég alatt rendezzük, erre, és a napozásra, pihenésre 17 hektár áll vendégeink rendelkezésére!

Vendéglátás: Több előre adagolt, csomagolt terméket kínálunk, eldobható kesztyűk, sűrűn cserélt és fertőtlenített tálalóeszközök, kézkímélő fertőtlenítőszer adagolók stb. segítik a biztonságos étkezést. A textilszalvétákat higiénikusabb, eldobható papírszalvéta váltja fel. A vendéglátóhelyek és a konyha területén egyaránt, vírusölő hatású tisztítószereket használunk megnövelt gyakorisággal.
Kérjük, hogy a bejáratnál elhelyezett kézfertőtlenítő-adagolót minden ki-és belépéskor használják!

Kedves Vendégünk!

Ahhoz, hogy mindannyian biztonságban érezhessük magunkat, az Ön közreműködésére is szükség lesz. Kérjük, semmiképpen se érkezzen hozzánk betegségre utaló tünetekkel, döntsön felelősen! Amennyiben emiatt nem tudna eljönni hozzánk, garantáljuk, hogy lemondását kötbérmentesen megteheti, akár aznapra is. A hotelben igyekezzen megtartani a védőtávolságokat, a közösségi terekben használja gyakran a kézfertőtlenítőket! A wellness területén mindig hordjon papucsot, a medencébe lépés előtt és után a tusolás kötelező. Ha a hotelben jelentkeznének tünetei, kérjük, maradjon a szobájában és értesítse a recepciót. Legyen együttműködő a szabályok betartásában!
Mi mindent elkövetünk, hogy jól és biztonságban teljen a pihenése, de ez csakis Önnel együtt sikerülhet, köszönjük!

A Lotus Therme csapata

A tájékoztatót folyamatosan frissítjük.

Hírlevél


Csatlakozzon a Lotus Therme Hotel & Spa exkluzív klubjába, jusson hozzá az elsők között egyedi kedvezményeinkhez.