Gyermekkel utazik?

Játék az egész világ

Szeretettel várjuk a kisgyermekes családokat is! Szállodánkban a legkisebb vendégeink számára az alábbi lehetőségeket kínáljuk:

  • Gyermekágy (rácsos gyermekágy és utazó - textil oldalú ágy)
  • Fürdető kád
  • Pelenkázó matrac
  • Gyermek fürdőköpeny (152-es méretben)
  • Etetőszék
  • Játszószoba
  • Gyermekprogramok (időszakos)
  • JátszótérGyermekek és a medencék

A pelenkát használó gyermekek csak úszó pelenka használata mellet mehetnek be a medencébe.


Gyermekek és a gyógyvíz
14 éven aluli gyermekeknek a gyógyvíz nem ajánlott!


Gyermekek és a szauna
18 év alatti gyermekek szülői felügyelet mellett sem tartózkodhatnak szaunarészlegen.

Programajánló kicsiknek Keszthelyen


Helikon Kastélymúzeum - Honlap

A barokk kastélyban berendezett kiállítások közül kiemelkedik a főúri életmódot és a Festetics család történetét bemutató rész, a könyvtár, a Windischgrätz trófeakiállítás, a díszfegyver-kiállítás és a hintómúzeum. A kastély különféle lakószobáit (kis szobák, kék szalon, sarokszoba, nagy szalon) a főúri élet korabeli tárgyaival rendezték be.


8360 Keszthely Kastély u. 1.Modellvasút kiállítás - Honlap

A Festetics Kastély melletti új múzeumépületben kapott helyet az a három részből álló modellvasút, amelynek 500 m2 is alig elég, és így Európa egyik legnagyobb terepasztala. A pályaudvarok piciben olyanok mint az eredetiek nagyban. Hegyek között, völgyek között, mintegy 1000 épület között, majdnem 2000 méter hosszú sínhálózaton zakatolnak az elmúlt 200 évben épített mozdonyok és vonatszerelvények miniatűr másai.


8360 Keszthely Pál u. 1.Vadászati kiállítás - Honlap

A Festetics család híres trófeagyűjtő hírében állt – a kastély nyugati folyosóját is trófeák, a biliárdtermet agancsok díszítették. A többi, mintegy ötszáz kiállított trófea között több világrekorder is található. Előző életükben a Kárpát medencében és Afrika, Amerika, Ázsia pusztáin, bércein vagy erdeiben legelésztek békésen, vagy vadásztak, mígnem Windischgrätz, Széchenyi Zsigmond vagy Kittenberger Kálmán éppen arra nem járt


8360 Keszthely Pál u. 1.Marcipán Múzeum - Honlap

A cukrászda mögött van a Marcipán Múzeum, amely egy állandó cukrászati kiállítás, ahol 50 m2-en 20 vitrinben mintegy 100 marcipánból készített díszmunka található, amelyek itt készültek, főként a cégtulajdonos, Simonfai Jenő, és felesége, Ágnes művei.


8360 Keszthely Katona József u. 19.Csiga Parlament - Honlap

A Csiga Parlament egy óriásmakett, mely a Magyar Országházat formázza, és a világon egyedülállóan tengeri csigákból készült (kb. 4.5 millió darab 28 millió éves pannon-tengeri csigából).


8360 Keszthely Kossuth u. 11.Történelmi Panoptikum - Honlap

A Történelmi Panoptikumban közel 40 híres ember megtévesztésig hű, életnagyságú figurája található, korabeli öltözékben.


8360 Keszthely Kossuth u. 11.Babamúzeum – Viselettörténet és népi építészet - Honlap

A Múzeum létrehozására leginkább az ösztökélt minket, hogy a magyar embert becsalogatva megismertessük saját népének - a világon egyedülállóan szép - népművészetével, míg a külföldi esetében hiteles tájékoztatást igyekszünk adni arról az országról, ahová érkezett.


8360 Keszthely Kossuth u. 11.Vidor Játék Múzeum - Honlap

A babakocsiktól a társasjátékokon át a népi játékokig mintegy tízezer darabos gyűjteménynek ad otthont a Keszthelyen karácsonyra megnyíló Vidor Játékmúzeum.


8360 Keszthely Kossuth u. 10