Pihenjen nálunk

Szállodánkat, Hévíz egyetlen 5-csillagos luxus hotelét az Accent Hotel Management üzemelteti. A cégcsoport összesen 10 magyarországi szállodát üzemeltet, melyek között a komfortos 3 csillagos és a prémium kategóriás 5 csillagos hotelek egyaránt megtalálhatók. Az Accent Hotel Management által üzemeltett szállodákban kollégáink kivétel nélkül az Ön tökéletes kényelmére és zavartalan kikapcsolódására törekszenek.

Andrássy Rezidencia Wine & Spa*****, Tokaj-Hegyalja
Az Andrássy Rezidencia klasszikus eleganciát, gourmet vendéglátást és a történelmi tokaji borvidék legkiválóbb borait kínálja vendégeinek. A szálloda éttermében, Magyarországon egyedülálló módon több, mint 60 fajta tokaji nemes bort kóstolhatnak végig vendégeink.
www.andrassyrezidencia.hu
Andrássy Rezidencia Wine & Spa

Greenfield Hotel Golf & Spa*****, Bükfürdő
A bükfürdői Greenfield Hotel Golf & Spa, az ország egyetlen 18-lyukú champion golfpálya melletti felsőkategóriás szállodájaként, gazdag wellness & spa kínálattal várja vendégeit.
www.greenfieldhotel.net
Greenfield Hotel Golf & Spa, Bükfürdő

Tisza Balneum Hotel****, Tiszafüred
Föld, víz, levegő... Balneum! A Tisza-tó partján fekvő négycsillagos termál és konferenciaszállodában a testközelből ismerheti meg a természetet. Kísérje figyelemmel a több, mint 100 madárfaj életét, próbálja ki magát az ország legnagyobb kalandszigetén vagy fedezze fel a Tisza-tavat kenuval vagy motoros ladikkal, túravezetővel. Felejthetetlen élmény.
www.tiszabalneum.hu
Tisza Balneum Thermal Hotel

Balneo Hotel Zsory Thermal & Wellness****, Mezőkövesd

A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness szálloda Mezőkövesd üdülőterületén, Zsóry-fürdőn található. A négycsillagos szálloda 134 szobája az elegancia és az elérhető luxus jegyében került kialakításra.
www.balneohotel.hu

Balneo_1.jpg

Colosseum Hotel****, Mórahalom

2011 áprilisától várja szállodánk az igazi wellness-kikapcsolódásra vágyókat, a Szent Erzsébet Gyógyfürdővel karöltve, ahol minden megtalálható a gyógyulni vágyók illetve az egészségük megőrzése érdekében érkezők számára. Szállodánk konferenciák lebonyolításához is ideális helyszínt biztosít.
www.colosseumhotel.hu

Colosseum Hotel Mórahalom

BL Bavaria Yachtclub & Apartments****, Balatonlelle
A BL Bavaria Yachtclub & Apartments a Balaton déli partján, Balatonlelle központjában, közvetlenül a parton található. A közel 30.000 m2-es, saját homokos stranddal rendelkező területen 58 önellátást biztosító, különböző méretű és elosztású exkluzív, 2-7 fő befogadására alkalmasak apartmanban várjuk vendégeinket.
www.blyachtclub.com
BL Bavaria Yacht Club, Balatonlelle

Best Western PLUS Hotel Ambra****, Budapest
A négycsillagos butikjellegű szálloda Budapest belvárosának szívében, az Operához és az Andrássy úthoz közel, a dizájn üzleteiről egyre híresebb Király utca szomszédságában várja vendégeit kényelmes, pontos és barátságos szolgáltatásokkal.
www.hotelambra.hu
Best Western Plus Hotel Ambra, Budapest

Erzsébet Királyné***, Gödöllő

Budapest belvárosától mindössze 25 percre található három csillagos szálloda minőségi szolgáltatásaival, hangulatos éttermével, egyedi báltermével, barátságos szobáival és figyelmes személyzetével várja Kedves Vendégeit.
www.ekhotel.hu

EK.jpg

Hotel Szieszta***, Sopron

A Hotel Szieszta Sopron város legnagyobb szállodája egy öthektáros őspark mellett a Lővérek erdeiben található, nyugodt, csendes, reprezentatív környezetben. A történelmi belváros 15 percre található a szállodától.
www.hotelszieszta.hu

Szieszta.jpg

Club Aliga Üdülőközpont, Balatonvilágos
A rendszerváltás előtti szocialista éra leghíresebb balatoni üdülőközpontja, a pártüdülőként funkcionáló Club Aliga volt. Retro hangulatú szobáival, hatalmas, 50 hektáros ősfás parkjával és 2 km hosszú saját partszakaszával a családosok közkedvelt üdülőhelyszíne.
www.clubaliga.hu
Club Aliga Üdülőközpont, Balaton
Lotus Therme Hotel & Spa Thermal & Wellness *****
Adatvédelmi nyilatkozat I Partnerszállodáink I Szállodaüzemeltetés: Accent Hotel Management I Webfejlesztés: Confhotel Dev I Design: Cube