Pihenjen nálunk

Szállodánkat, Hévíz egyetlen 5-csillagos luxus hotelét az Accent Hotel Management üzemelteti. A cégcsoport összesen 14 magyarországi szállodát üzemeltet, melyek között a komfortos 3 csillagos és a prémium kategóriás 5 csillagos hotelek egyaránt megtalálhatók. Az Accent Hotel Management által üzemeltett szállodákban kollégáink kivétel nélkül az Ön tökéletes kényelmére és zavartalan kikapcsolódására törekszenek.

Andrássy Rezidencia Wine & Spa*****, Tokaj-Hegyalja
Az Andrássy Rezidencia klasszikus eleganciát, gourmet vendéglátást és a történelmi tokaji borvidék legkiválóbb borait kínálja vendégeinek. A szálloda éttermében, Magyarországon egyedülálló módon több, mint 60 fajta tokaji nemes bort kóstolhatnak végig vendégeink.
www.andrassyrezidencia.hu
Andrássy Rezidencia Wine & Spa

Greenfield Hotel Golf & Spa*****, Bükfürdő
A bükfürdői Greenfield Hotel Golf & Spa, az ország egyetlen 18-lyukú champion golfpálya melletti felsőkategóriás szállodájaként, gazdag wellness & spa kínálattal várja vendégeit.
www.greenfieldhotel.net
Greenfield Hotel Golf & Spa, Bükfürdő

Balneo Hotel Zsory Thermal & Wellness****, Mezőkövesd

A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness szálloda Mezőkövesd üdülőterületén, Zsóry-fürdőn található. A négycsillagos szálloda 134 szobája az elegancia és az elérhető luxus jegyében került kialakításra.
www.balneohotel.hu

Balneo_1.jpg

Colosseum Hotel****, Mórahalom

2011 áprilisától várja szállodánk az igazi wellness-kikapcsolódásra vágyókat, a Szent Erzsébet Gyógyfürdővel karöltve, ahol minden megtalálható a gyógyulni vágyók illetve az egészségük megőrzése érdekében érkezők számára. Szállodánk konferenciák lebonyolításához is ideális helyszínt biztosít.
www.colosseumhotel.hu

Colosseum Hotel Mórahalom

Ambient Hotel & AromaSPA****, Sikonda
Az Ambient Hotel & AromaSPA Magyarországon egyedülálló illatkoncepcióval várja Önt: a szálloda 77 szobájának fele a kamilla, a menta, a mandula vagy a levendula illatjegyeit és színvilágát hordozza magán, míg a többi szoba - a semlegességet kedvelő vendégekre - gondolva illattematika nélkül került kialakításra. 2014-ben bővítettük új szobákkal szállodánkat és újítottuk fel régi szobáit és közösségi tereit, hogy immár négycsillagos színvonalon fogadhassuk Önöket.
www.ambienthotel.hu
ambient.jpg
m
BL Bavaria Yachtclub & Apartments****, Balatonlelle
A BL Bavaria Yachtclub & Apartments a Balaton déli partján, Balatonlelle központjában, közvetlenül a parton található. A közel 30.000 m2-es, saját homokos stranddal rendelkező területen 58 önellátást biztosító, különböző méretű és elosztású exkluzív, 2-7 fő befogadására alkalmasak apartmanban várjuk vendégeinket.
www.blyachtclub.com
BL Bavaria Yacht Club, Balatonlelle

Best Western PLUS Hotel Ambra****, Budapest
A négycsillagos butikjellegű szálloda Budapest belvárosának szívében, az Operához és az Andrássy úthoz közel, a dizájn üzleteiről egyre híresebb Király utca szomszédságában várja vendégeit kényelmes, pontos és barátságos szolgáltatásokkal.
www.hotelambra.hu
Best Western Plus Hotel Ambra, Budapest

Roombach Hotel Budapest***
2014 márciusától újabb ékkő díszíti Budapest belvárosát: az Accent Hotels megnyitja 51 szobás szokatlan és bohém 3 csillagos szállodáját. A színek dinamizmusával és modern építészeti újdonságaival a projektív geometria fényében várja vendégeit a ROOMBACH Hotel Budapest Center a Király utca és a Madách tér vibráló szomszédságában.
www.ekhotel.hu
roombach.jpg
m
Erzsébet Királyné***, Gödöllő

Budapest belvárosától mindössze 25 percre található három csillagos szálloda minőségi szolgáltatásaival, hangulatos éttermével, egyedi báltermével, barátságos szobáival és figyelmes személyzetével várja Kedves Vendégeit.
http://www.roombachhotel.com/hu

EK.jpg

Károlyi Kastély, Fehérvár csurgó

Fehérvárcsurgó település nevezetessége a klasszicista stílusú, 6000 m² - es Károlyi - Kastély, amelynek egy 50 hektáros ősfás terület ad otthont. Ezen óriási kastély és a hozzá kapcsolódó birtok kiválóan alkalmas többek között csapatépítő tréningek, nagyszabású kültéri rendezvények megszervezésére és lebonyolítására.
www.karolyikastely.hu

karolyi.jpg
m
Hotel Szieszta***, Sopron

A Hotel Szieszta Sopron város legnagyobb szállodája egy öthektáros őspark mellett a Lővérek erdeiben található, nyugodt, csendes, reprezentatív környezetben. A történelmi belváros 15 percre található a szállodától.
www.hotelszieszta.hu

Szieszta.jpg

Club Aliga Üdülőközpont, Balatonvilágos
A rendszerváltás előtti szocialista éra leghíresebb balatoni üdülőközpontja, a pártüdülőként funkcionáló Club Aliga volt. Retro hangulatú szobáival, hatalmas, 50 hektáros ősfás parkjával és 2 km hosszú saját partszakaszával a családosok közkedvelt üdülőhelyszíne.
www.clubaliga.hu
Club Aliga Üdülőközpont, Balaton
Lotus Therme Hotel & Spa Thermal & Wellness *****
Adatvédelmi nyilatkozat I Partnerszállodáink I Szállodaüzemeltetés: Accent Hotel Management I Webfejlesztés: Confhotel Dev I Design: Cube