Reviews

Request and reservation

 Not available
Find the best offers on our homepage
Book unique offers on our homepage
Room
4.5
Team
4.9
Restaurant
4.8
Cleanness
4.8
Wellness
4.7
Ambience
4.8

Review of the Hotel
according to 522 guests:

4.8

91% of our guests recommend this Hotel

Anonymous Guest Review:

2017.08.22.

A szoba pókhálós volt a tisztaság kifogástalan a a fürdőszoba lehetne modernebb a személyzet 10-es osztályzatot érdemel úgy a wellness rész be a recepción és az étterembe külön szeretném kiemelni László Erikát azÉtterembe a figyelmessége szakmai felkészültsége irigylésreméltó gratulálok hozzá
Hotels answer:

Kedves Sándor! Köszönjük szépen értékelését! Örömmel adtuk tovább dicsérő szavait kollégáink felé. Erika szívélyes üdvözletét küldi- és mit mindannyian- bízik benne, hogy hamarosan újra szállodánkban köszönthetjük Önöket! Derűs napot kíván: a Lotus Therme csapata

Anonymous Guest Review

4.7

91% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
3
Wellness
5
Ambience
5

Anonymous Guest Review:

2017.08.21.

Anonymous Guest Review

5

91% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Anonymous Guest Review:

2017.08.21.

Anonymous Guest Review

5

91% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Anonymous Guest Review:

2017.08.19.

Anonymous Guest Review

4.7

91% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
3
Ambience
5

Anonymous Guest Review:

2017.08.15.

Anonymous Guest Review

5

91% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Anonymous Guest Review:

2017.08.13.

Anonymous Guest Review

4.3

91% of our guests recommend this Hotel

Room
4
Team
4
Restaurant
5
Cleanness
4
Wellness
5
Ambience
4

Anonymous Guest Review:

2017.08.11.

Kellemes pihenést nyújtott szállodájuk.
Hotels answer:

Kedves Vendégünk! Köszönjük visszajelzését! Örülünk, hogy kellemes volt tartózkodása. Bízunk benne, hogy hamarosan találkozunk! Üdvözlettel: Lotus Therme csapata

Anonymous Guest Review

5

91% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Anita Wrote:

2017.08.08.

Nem tetszett hogy mikor egesz nam két vendég nem oda illöen viselkedett (az osszes vendég zűgolodott) a szálloda vezetősége nem oldotta. Már csak este mikor többen panaszkodtak. Ha nem jártunk volna itt töbszor akkor nem valoszinű hogy még ezt a szálodát választanán e okbol.
Hotels answer:

Kedves Anita! Köszönjük értékelését! Örülünk, hogy alapvetően jól érezte magát nálunk és visszatérő vendégként üdvözölhettük szállodánkban. Igazán sajnáljuk, hogy más vendégek oda nem illő viselkedése megzavarta az Ön és a többi vendég nyugalmát. Ez úgy gondoljuk, egy szállodában sem megengedhető. A visszajelzés- még ha negatív tartalommal is bír- fontos számunkra, hiszen ezáltal fejleszthetjük szolgáltatásainkat és gyorsabban, hatékonyabban reagálhatunk ilyen vagy hasonló helyzetekre. Bízunk benne, hogy hamarosan visszatérnek hozzánk és elnézésüket kérjük a kellemetlenségért! Szívélyes üdvözlettel: a Lotus Therme csapata

Anita review

4.8

91% of our guests recommend this Hotel

Room
4
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Anonymous Guest Review:

2017.08.08.

Nagyon kellemes napokat töltötttünk Önöknél. Valóban a diszkrét figyelmesség és kényelem tette emlékezetessé az itt ünnepelt évfordulónkat.
Hotels answer:

Kedves Vendégünk! Köszönjük szépen visszajelzését, melyet nagyra értékelünk! Örömmel tölt el minket, hogy itt töltött napok alatt sikerült hozzájárulnunk az évforduló megünnepléséhez. Szeretettel visszavárjuk Önöket! A Lotus Therme csapata

Anonymous Guest Review

5

91% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Halasi Attiláné Wrote:

2017.08.07.

Csodálatos élményben volt részünk, mindennel maximálisan meg voltunk elégedve. Nagyon kedves a személyzet, tiszta a wellness, a szoba, minden tökéletes volt. Ha tehetjük, akkor biztosan visszatérünk.
Hotels answer:

Kedves Halasi Attiláné! Köszönjük szíves visszajelzést! Nagyon örülünk, hogy ennyire pozitív tapasztalatokat gyűjtött és sikerült élménydússá tenni az itt töltött napok. Bízunk benne, hogy hamarosan újra látjuk egymást! A Lotus Therme barátságos csapata

Halasi Attiláné review

5

91% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >