Reviews

Room
4.5
Team
4.9
Restaurant
4.8
Cleanness
4.9
Wellness
4.7
Ambience
4.8

Review of the Hotel
according to 876 guests:

4.8

91% of our guests recommend this Hotel

Anonymous Guest Review:

2018.12.07.

Anonymous Guest Review

4.3

91% of our guests recommend this Hotel

Room
3
Team
5
Restaurant
4
Cleanness
5
Wellness
4
Ambience
5

Anonymous Guest Review:

2018.12.06.

Anonymous Guest Review

5

91% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Anonymous Guest Review:

2018.12.03.

Anonymous Guest Review

4.7

91% of our guests recommend this Hotel

Room
4
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
4
Ambience
5

B.S. Wrote:

2018.12.03.

B.S. review

5

91% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Koko Wrote:

2018.12.03.

Koko review

5

91% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Anonymous Guest Review:

2018.11.30.

Nagyon jó szálloda bátran ajánlom mindenkinek.

Anonymous Guest Review

4.7

91% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
4
Wellness
4
Ambience
5

Anonymous Guest Review:

2018.11.27.

Elnézést, német intézményben dolgozom és automatikusan a német értékelés szerint töltöttem ki az imént elküldött értékelést. Csak a legjobbakat mondhatom a szállodáról és a szolgáltatásopkról. Sok éve pihenünk már Önöknél és mindig kiválóan érezzük magunkat. Köszönjük.
Hotels answer:

Kedves Vendégünk! Köszönjük visszajelzését és a bizalmat, melyet igyekszünk a jövőben is meghálálni! A Lotus Therme csapata

Anonymous Guest Review

5

91% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Farkas Richárd Wrote:

2018.11.24.

Tömören: Ha legközelebb héviz közelében szállok meg vagy wellneselni támad kedvünk, tuti ide jövünkTökéletes fogadtatás! Ajánlom szeretettel mindenkinek :)
Hotels answer:

Kedves Farkas Richárd! Köszönjük visszajelzését! Nagyon örülünk, hogy jól érezték magukat szállodánkban. A mielőbbi viszontlátásra! A Lotus Therme csapata

Farkas Richárd review

4.8

91% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
4
Ambience
5

Anonymous Guest Review:

2018.11.24.

Ajánlom minden pihenni vágyónak! Jó értékarány, kiválló konyha! Tetszett az ital kupon rendszer, máskor is igénybe venném!
Hotels answer:

Kedves Vendégünk! Köszönjük megtisztelő értékelését! Örülünk, hogy szolgáltatásaink elnyerték tetszését. Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy italkuponunk (9 x italfogyasztás) bármikor recepciónkon is megvásárolható. Szeretettel visszavárjuk! A Lotus Therme csapata

Anonymous Guest Review

5

91% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Anonymous Guest Review:

2018.11.23.

Anonymous Guest Review

5

91% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >