Reviews

Request and reservation

 Not available
Find the best offers on our homepage
Book unique offers on our homepage
Room
4.5
Team
4.9
Restaurant
4.8
Cleanness
4.8
Wellness
4.7
Ambience
4.8

Review of the Hotel
according to 483 guests:

4.8

91% of our guests recommend this Hotel

Anonymous Guest Review:

2017.06.14.

Anonymous Guest Review

4.8

91% of our guests recommend this Hotel

Room
4
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Anonymous Guest Review:

2017.06.13.

Anonymous Guest Review

5

91% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Anonymous Guest Review:

2017.06.12.

Mindenki nagyon készséges udvarias figyelmes volt. Nagyon jól éreztük magunkat.
Hotels answer:

Kedves Vendégünk! Örömmel olvastuk, hogy tartózkodása kellemesen telt. A továbbiakban is azon dolgozunk, hogy így legyen a jövőben is. Bízunk a mielőbbi visszatérésükben! A Lotus Therme csapata

Anonymous Guest Review

5

91% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

SirZoltan Wrote:

2017.06.12.

Fantasztikus a régi személyzet, remélem megbecsülik őket. Egy kis felújítás, némi fejlesztés szükséges lenne.
Hotels answer:

Kedves SirZoltán! Köszönjük értékelését! Mi is nagyon fontosnak tartjuk, hogy visszatérő vendégeink évről -évre a jól ismert, tapasztalt kollégákkal találkozhassanak, akik már a ,,Lotus családtagjaként" üdvözölhetik Önöket. Bízunk benne, hogy hamarosan új fejlesztésekről is beszámolhatunk! Szép napot kíván a Lotus Therme csapata

SirZoltan review

4.2

91% of our guests recommend this Hotel

Room
4
Team
5
Restaurant
4
Cleanness
4
Wellness
4
Ambience
4

Anonymous Guest Review:

2017.06.12.

Anonymous Guest Review

4.8

91% of our guests recommend this Hotel

Room
4
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Anonymous Guest Review:

2017.06.12.

Anonymous Guest Review

4.8

91% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
4
Ambience
5

Zoltán Wrote:

2017.06.12.

cs 6 éve jártam Önöknél nagyon sokat változott a szálloda pozitiv értelembe,föleg a szeményzetnek a hozzá állása!
Hotels answer:

Kedves Zoltán! Igazán jó olvasni, hogy ennyire jó tapasztalatokat szerzett, köszönjük! A pozitív visszajelzések megerősítenek minket, és újabb lendületet adnak számunkra, hogy az általunk kijelölt irányba tovább haladjunk. Várjuk vissza! A Lotus Therme csapata

Zoltán review

5

91% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Ildikó Wrote:

2017.06.11.

Visszajáró vendégként ismételten nagyon jól éreztem magam, szívesen megyek legközelebb is!!!!!!
Hotels answer:

Kedves Ildikó! Köszönjük töretlen hűségét, melyre a továbbiakban is igyekszünk rászolgálni! Örülünk a mielőbbi viszontlátásnak! A Lotus Therme csapata

Ildikó review

5

91% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Anonymous Guest Review:

2017.06.10.

A volt ROGNER hotelban többször voltunk, és nagyon meg voltunk elégedve. Az akkori körülményekhez viszonyítva, még javult is a szolgáltatásuk.
Hotels answer:

Kedves Vendégünk! Igazán nagy örömmel tölt el minket, hogy továbbra is pozitív tapasztalatokat szerzett nálunk. Reméljük hamarosan újra ellátogat hozzánk. A Lotus Therme csapata

Anonymous Guest Review

5

91% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

NUSI Wrote:

2017.06.09.

Az etel fantasztikus, a sutemenyek csodalatosak . Egy negativumot emlitenek , nincsen merulomedence a szaunahoz.
Hotels answer:

Kedves Nusi! Köszönjük szépen értékelését! Szeretettel visszavárjuk szállodánkba. A Lotus Therme csapata

NUSI review

4.5

91% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
4
Wellness
4
Ambience
4
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >