Reviews

Request and reservation

 Not available
Find the best offers on our homepage
Book unique offers on our homepage
Room
4.5
Team
4.9
Restaurant
4.8
Cleanness
4.8
Wellness
4.7
Ambience
4.8

Review of the Hotel
according to 590 guests:

4.8

91% of our guests recommend this Hotel

Anonymous Guest Review:

2017.12.11.

Nagyon szeretünk Önöknél pihenni!!!!!

Anonymous Guest Review

5

91% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Anonymous Guest Review:

2017.12.11.

Nagyon kellemes 3 napot töltöttünk ismét a Lotus Thermal Hotelben. A szállodai személyzet nagyon figyelmes és vidám, ez mindig megalapozza a kellemes hangulatot. Szeretném kiemelni Zoltán Chef-et az étteremben, aki figyelt az ételallergiánkra és külön készített olyan ételt, amiben nem volt glutén, sőt még fel is szolgálta. :) Ezek azok az "apróságok" ami miatt minden évben visszatérünk. Szeretném megemlíteni Mariettát, a szálloda operációs vezetőjét, akinek professzionális szakmai tudása, figyelmessége kiterjed minden apró részletre, számára nem létezik megoldhatatlan probléma. Köszönjük ezt a felejthetetlen 3 napot!
Hotels answer:

Kedves Vendégünk! Köszönjük értékelést és a dicsérő szavakat, melyeket továbbítunk kollégáink felé! Igazán örülünk, hogy jól érezték magukat nálunk és bízunk benne, hogy hamarosan visszatérnek hozzánk. A Lotus Therme csapata

Anonymous Guest Review

4.8

91% of our guests recommend this Hotel

Room
4
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Anonymous Guest Review:

2017.12.10.

Wi-fi, internet was very bad, ignition connection, connection failure...

Anonymous Guest Review

5

91% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Anonymous Guest Review:

2017.12.10.

Anonymous Guest Review

4.2

91% of our guests recommend this Hotel

Room
4
Team
4
Restaurant
5
Cleanness
4
Wellness
4
Ambience
4

Anonymous Guest Review:

2017.12.06.

A technika nem 100%-os, a TV gyakran kikapcsolt, a matrac lehetne keményebb, reggelinél asztalon lehetne szemetes, különben a Hévízi szállodák között az első három legjobb között van a Lotus
Hotels answer:

Kedves Vendégünk! Köszönjük értékelést és észrevételeit. Bízunk benne, hogy hamarosan újra ellátogatnak hozzánk! Szívélyes üdvözlettel: a Lotus Therme csapata

Anonymous Guest Review

4.7

91% of our guests recommend this Hotel

Room
4
Team
5
Restaurant
4
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Anonymous Guest Review:

2017.12.06.

Minden remek volt, 5 csillagos. Ami talan nekem hianyzott, a magyar TV tobb csatorna (pld Supertv2, Rtlklub gold, Mozi+),es a Wi-Fi nagyon gyengye.
Hotels answer:

Kedves Vendégünk! Igazán nagyon örülünk, hogy kellemesen telt tartózkodása. Amennyiben a WI-FI-vel gondok adódnak, érdemes jelezni recepciónknak hogy mielőbb, már a helyszínen orvosolni tudjuk a fennakadást. Bízunk benne, hogy hamarosan újra vendégeink között üdvözölhetjük! A Lotus Therme csapata

Anonymous Guest Review

5

91% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Móni Wrote:

2017.12.05.

Ajánlás alapján választottuk, és teljesen az elvárásunknak megfelelő volt minden! Szuper, kedves személyzet, jó hangulat! Köszönjük az élményt!
Hotels answer:

Kedves Móni! Köszönjük pozitív visszajelzését! Örömmel tölt el minket, hogy szolgáltatásaink színvonala elnyerte tetszésüket. Mi köszönjük, hogy itt jártak! Üdvözlettel: a Lotus Therme csapata

Móni review

5

91% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Anonymous Guest Review:

2017.12.01.

Anonymous Guest Review

4.7

91% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
4
Wellness
4
Ambience
5

Anonymous Guest Review:

2017.11.30.

Anonymous Guest Review

4.8

91% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
4
Wellness
5
Ambience
5

Anonymous Guest Review:

2017.11.30.

kitünő személyzet , hangulatos színvonalas hotel

Anonymous Guest Review

4.8

91% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
4
Wellness
5
Ambience
5
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >