Reviews

Request and reservation

 Not available
Find the best offers on our homepage
Book unique offers on our homepage
Room
4.5
Team
4.9
Restaurant
4.8
Cleanness
4.8
Wellness
4.7
Ambience
4.8

Review of the Hotel
according to 634 guests:

4.8

91% of our guests recommend this Hotel

Anonymous Guest Review:

2018.02.18.

Anonymous Guest Review

5

91% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Anonymous Guest Review:

2018.02.12.

A konyha kifogástalan. A wellness részleg elavult (pl.: infra szauna). A fürdőszoba szellőzése megoldatlan, hiányzik a törölköző szárító...

Anonymous Guest Review

4.3

91% of our guests recommend this Hotel

Room
3
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
3
Ambience
5

J&A Wrote:

2018.02.06.

Szívesen ajánljuk mindenkinek.

J&A review

5

91% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

VA Wrote:

2018.02.05.

VA review

4.7

91% of our guests recommend this Hotel

Room
4
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
4
Wellness
5
Ambience
5

Szilvi Wrote:

2018.02.05.

A szobák, különösen a fürdőszoba nem egy 5*-os szállodát tükröz. De minden egyéb kifogástalan volt!

Szilvi review

4.5

91% of our guests recommend this Hotel

Room
3
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
4

Steve Wrote:

2018.02.05.

A személyzet rendkívül udvarias és segítőkész !

Steve review

5

91% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Zoltán Wrote:

2018.01.30.

A legszebb szálloda amivel eddig találkoztam. Nagyszerűen éreztük magunkat az ott töltött idő alatt. A hotel belülről is nagyon pazar, igazi látványosság. A fürdőzésre is sok lehetőség nyílt a kellemes hőmérsékletű kinti, benti medencékben. Az étel-ital választék bőséges, szemet gyönyörködtető tálalásban. A személyzet nagyon kedves, segítőkész. Aki egyszer kipróbálja, biztos megint visszavágyik.
Hotels answer:

Kedves Zoltán! Nagyon örülünk, hogy jól érezték magukat nálunk és szolgáltatásaink elégedettséggel töltötték el! Bízunk benne, hogy újra ellátogatnak hozzánk! A Lotus Therme csapata

Zoltán review

5

91% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Zoltán Wrote:

2018.01.29.

Egy csodálatos hétvégét sikerült eltöltenünk a szállodában. A hotel belülről is gyönyörű, nagyon modern kialakítású. A kikapcsolódási lehetőségek bősége kínálkozott számunkra. Van több kisebb-nagyobb medence, kellemes vízhőmérséklettel.A kinti medencében sem lehet fázni, ha a levegő hideg. Bőséges, és nagyon finom az étel-ital választék, szemet gyönyörködtető tálalásban. A személyzet kedves, segítőkész. Ide az ember biztos, hogy visszavágyik.
Hotels answer:

Kedves Zoltán! Köszönjük a dicsérő szavakat! Igazán jó olvasni, hogy az itt töltött néhány napon megvalósultatott a teljes kikapcsolódás élménye. Ez a célunk a jövőben sem változik; azon leszünk, hogy minden kedves vendégünk hasonló élményekkel térjen haza. Szép napot kíván: a Lotus Therme csapata

Zoltán review

5

91% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Anonymous Guest Review:

2018.01.29.

Anonymous Guest Review

5

91% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5

Bártfai Wrote:

2018.01.29.

Bártfai review

5

91% of our guests recommend this Hotel

Room
5
Team
5
Restaurant
5
Cleanness
5
Wellness
5
Ambience
5
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >